Maandag 18 maart
Een regeldag.

Eerst Manon naar school gebracht. Daarna beschuiten en muisjes gekocht. Toen door naar de drukker om de gegevens van Bob door te geven. Daarna naar huis met de gedachte om beschuitjes te smeren voor Manon om op school uit te delen. Thuis bleek de boter op, dus weer terug naar de supermarkt gereden en boter gekocht. Daarna de rest van de beschuiten gesmeerd en op school afgeleverd.

Door naar het ziekenhuis gegaan om even te kijken hoe het met Bob en Sheila ging. Bob lag lekker te sabbelen en had het best naar z'n zin. Sheila had vrij veel pijn van de operatie. Het was door de pijnstilling wel draaglijk, maar niet echt lekker. Na de uitleg van de nacht daarvoor kon ik dat nu ook wel snappen.

Rond het middaguur ben ik Bob gaan aangeven in Utrecht. Gelukkig waren er maar een man of 10 voor me zodat ik al na ruim anderhalf uur weer buiten stond met een uittreksel van de geboorteakte. Ik had er nooit bij nagedacht dat het zo lang zou duren, maar het is natuurlijk wel begrijpelijk de dag na het weekend. Gelukkig geen bon gekregen, dus goedkoop geparkeerd (ik had namelijk heel optimistisch maar voor een half uur betaald).

De drukker had gebeld dat de kaartjes klaar waren en die heb ik daarna opgehaald. Ze zijn leuk geworden. Gek is dat, dat zie je eigenlijk pas als ze compleet bedrukt zijn. Toen weer naar huis gegaan om beschuiten te smeren voor de BSO (buitenschoolse opvang). Nadat ik die daar had afgeleverd heb ik Bob's website geactiveerd en de eerste foto's erop gezet.

's Avonds in het ziekenhuis hebben we enveloppen zitten schrijven. Dat hadden we eigenlijk zondag willen doen, maar daar kwam ineens een bevalling tussen. Op zo'n twintig adressen na hebben we ze allemaal gehad. Van de rest moet ik morgen eerst nog de adressen opzoeken.

Toen ik rond half elf weer thuis kwam was ik over m'n vermoeidheid heen. Dus heb ik nog even TV zitten staren (niet echt gekeken), een paar whiskey-cola gedronken en ben ik uiteindelijk toch maar naar bed gegaan.

zondag 17 maart dinsdag 19 maart